organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników działu
zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw
kontrola
produktywności działu kuchni, stanów magazynowych, racjonalne
gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową
opracowywanie karty menu oraz menu konferencyjnego i bankietowego
odpowiedzialność za food cost hotelu
współpraca z innymi działami hotelu
kontrola kosztów pracowniczych
Wymagania
doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni min. 3 lata
umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur
sprawność w zarządzaniu personelem
wiedza z zakresu GMP/GHP/HACCP
bardzo dobra organizacja pracy własnej oraz zespołu
Oferujemy
stałe zatrudnienie na umowę o pracę
pracę w wiarygodnej i stabilnej firmie
pracę w zespole profesjonalistów
#overlay {
position: fixed; /* Sit on top of the page content */
width: 100%; /* Full width (cover the whole page) */
height: 100%; /* Full height (cover the whole page) */
top: 0;
left: 0;
right: 0;
bottom: 0;
background-color: rgba(0,0,0,0.75); /* Black background with opacity */
z-index: 20; /* Specify a stack order in case you're using a different order for other elements */
cursor: pointer; /* Add a pointer on hover */
}