szef kuchni Łódź, kucharz Łódź, kucharka Łódź
- zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami
- dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur
- dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług
- utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
Wymagania
minimum dwuletnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
kreatywność
zorientowanie na wysoki standard obsługi gościa
samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu i zadań
wysoka kultura osobista i otwartość na ludzi
wiedza z zakresu HACCP
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
sumienność i rzetelność
dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym
aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Oferujemy
pracę w profesjonalnej ekipie i przyjaznej atmosferze
umowę o pracę lub umowę zlecenie oraz atrakcyjne wynagrodzenie dla kandydatów charakteryzujących się zaangażowaniem i wysokimi umiejętnościami
bogaty pakiet socjalny, m.in., program OK System, ubezpieczenia grupowe,
oferta specjalna dla pracowników na Telewizję Toya, Internet oraz telefon stacjonarny
szkolenia branżowe oraz cykliczne wydarzenia integracyjne
wsparcie w rozwoju zawodowym i realne możliwości awansu
obiady w restauracji pracowniczej
darmowy parking
uniform
Klauzule informacyjne
Aplikuj