technolog żywności Łódź, specjalista Łódź
Opracowywanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur
Monitorowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie prób produkcyjnych
Ustalanie norm i wydajności produkcji
Eliminowanie błędów w procesie wytwarzania
Kontrola i nadzór nad kosztami produkcji
Udział w planowaniu produkcji na podstawie zamówień
Poszukiwanie nowych możliwości w zakresie rozwoju asortymentu firmy
Ścisła kontrola standardów higienicznych oraz jakościowych w procesie wytwarzania
Opracowywanie etykiet dla produktów firmowych
Przygotowywanie specyfikacji produktów dla placówek handlowych i klientów.
Wymagania
Doświadczenie na stanowisku technologa w branży spożywczej
Dobra znajomość systemu HACCP; dodatkowym atutem będzie znajomość systemu IFS, QS, VRS
Bardzo dobra organizacja pracy
Umiejętność pracy w zespole
Dobra znajomość obsługi komputera
Dyspozycyjność.
Oferujemy
Swobodę działania oraz możliwość wdrażania własnych pomysłów, realny wpływ na rozwój branży
Stabilne zatrudnienie w firmie z dużymi perspektywami rozwoju
Atrakcyjne wynagrodzenie
Pakiet benefitów (dofinansowanie do karty MultiSport, ubezpieczenie grupowe).
Klauzule informacyjne
Aplikuj